Pages

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

To κινούμενο βραχιόλι της Delfina Delettrez

Κινείται γύρω σου, ταιριάζει με όλα και σε χαλαρώνει: Μια avant-garde chic δημιουργία από τη νεαρή σχεδιάστρια και απόγονο της γνωστής οικογενείας Fendi.



Kάθε χρόνο η 24χρονη Delfina Delettrez, αντικομφορμίστρια σχεδιάστρια κοσμημάτων και άξια απόγονος της οικογένειας των Fendi, μας εκπλήσσει με κολιέ που μοιάζουν είτε με κολάρα είτε με τρομακτικά βραχιόλια-αράχνη, βρίσκοντας πάντα έναν τρόπο τα σχέδιά της να γίνονται sold out. Όλα δείχνουν ότι τα κατάφερε και φέτος χάρη στο νέο της εγχείρημα, το κινούμενο βραχιόλι.
Πρόκειται για ένα μεταλλικό βραχιόλι που κινείται γύρω από τον καρπό και αποτελείται από οκτώ βραχιόλια που έχουν το ίδιο κέντρο, ενώ μπλέκονται και μεταξύ τους! Τώρα πώς το κατάφερε αυτό, άγνωστο - τουλάχιστον μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας. Το βραχιόλι Technicolor Tourbillion  είναι εμπνευσμένο από τα μεταμοντέρνα έργα του Ιταλού ζωγράφου Mario Schifano. Με τη χρήση φλούο σμάλτου στη μία πλευρά κάθε κρίκου και σκούρου σμάλτου στην άλλη, εντείνεται ακόμη περισσότερη η οπτική ψευδαίσθηση ότι το βραχιόλι κινείται, ενώ δημιουργείται ουσιαστικά κι ένα all season αξεσουάρ που φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι με κάθε outfit. Όμως το μυστικό του Technicolor Tourbillion κρύβεται κυρίως στις απαλές κινήσεις του. Καθώς αλλάζει συνεχώς φορά, μεταβάλλει την ενέργεια στο σώμα και κατά κάποιο τρόπο σε υπνωτίζει! «Είναι τόσο χαλαρωτικό που προτιμώ να παίζω με αυτό παρά να το φοράω», λέει η ίδια η σχεδιάστριά του. Ήδη το βραχιόλι της έχει μπει στα wishlists των διασημότερων fashion addicts.


source: stylista.gr

1 σχόλιο: