Pages

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Mystery Solved: Τι Χρώμα Είναι Τα Μαλλιά Της Σίσσυς Χρηστίδου

Το κόκκινο/χάλκινο χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάνει κυριολεκτικά θραύση!


Ο hairstylist που επιμελείται το χρώμα μαλλιών της Σίσσυς είναι ο Νικόλας Βιλλιώτης και όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, η βαφή που χρησιμοποίησε για να βάψει τα μαλλιά της είναι 

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Miami Beachwear Fashion Week

Πάρε μια δυνατή γεύση από τα hot trends στο swimwear του επόμενου καλοκαιριού!

How To Wear Fur In Fall/ Winter 2011 / 2012

Παρά τις επιθέσεις τις PETA και τις πολυάριθμες δηλώσεις εκείνων που είναι ενάντια σε προϊόντα που σχετίζονται με ζώα, η γούνα παραμένει δημοφιλής καθώς κάνει κάθε σύνολο να δείχνει πιο εντυπωσιακό και πολυτελές. Αυτή τη σεζόν υπάρχουν μερικοί τρόποι για να φορέσεις την γούνα και να δείχνεις πιο στιλάτη.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο Louis Vuitton προσθέτει λουρί ταχυδρόμου στη Speedy

 Δες τη φορεμένη από τη στυλίστρια και it-girl Caroline Sieber


Η νέα αυτή παραλλαγή της θρυλικής Speedy ονομάζεται “Speedy Bandoulière" και κυκλοφορεί σε τέσσερα μεγέθη και είναι μια επανέκδοση της ιστορικής πια ταξιδιωτικής τσάντας που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1930 με τα κλασικά χερούλια, που την ανήγαγαν σε απόλυτο αντικείμενο του στυλ στο πέρασμα των χρόνων. Ένα διαχρονικό σχέδιο που αντέχει σε δύσκολες συνθήκες όπως κάποιες τυχερές από μας μπορεί να γνωρίζουν…


Πόσο αλλάζει αμέσως το στυλ με αυτή την πρακτική και urban-chic προσθήκη! Ίσως θυμάσαι την Audrey Hepburn να κάνει μαζί της check in το 1965. Τώρα μπορείς να φορέσεις την τσάντα-σύμβολο στον ώμο και χιαστί, για ένα πιο casual look. Επιπλέον, το λουκετάκι έχει μεταφερθεί στο φερμουάρ. Προς το παρόν ηSpeedy Bandoulière βγαίνει μόνο σε Monogram, αναμένεται όμως να κυκλοφορήσει και στα υπόλοιπα prints του οίκου.

source: stylista.gr


To κινούμενο βραχιόλι της Delfina Delettrez

Κινείται γύρω σου, ταιριάζει με όλα και σε χαλαρώνει: Μια avant-garde chic δημιουργία από τη νεαρή σχεδιάστρια και απόγονο της γνωστής οικογενείας Fendi.



Kάθε χρόνο η 24χρονη Delfina Delettrez, αντικομφορμίστρια σχεδιάστρια κοσμημάτων και άξια απόγονος της οικογένειας των Fendi, μας εκπλήσσει με κολιέ που μοιάζουν είτε με κολάρα είτε με τρομακτικά βραχιόλια-αράχνη, βρίσκοντας πάντα έναν τρόπο τα σχέδιά της να γίνονται sold out. Όλα δείχνουν ότι τα κατάφερε και φέτος χάρη στο νέο της εγχείρημα, το κινούμενο βραχιόλι.
Πρόκειται για ένα μεταλλικό βραχιόλι που κινείται γύρω από τον καρπό και αποτελείται από οκτώ βραχιόλια που έχουν το ίδιο κέντρο, ενώ μπλέκονται και μεταξύ τους! Τώρα πώς το κατάφερε αυτό, άγνωστο - τουλάχιστον μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας. Το βραχιόλι Technicolor Tourbillion  είναι εμπνευσμένο από τα μεταμοντέρνα έργα του Ιταλού ζωγράφου Mario Schifano. Με τη χρήση φλούο σμάλτου στη μία πλευρά κάθε κρίκου και σκούρου σμάλτου στην άλλη, εντείνεται ακόμη περισσότερη η οπτική ψευδαίσθηση ότι το βραχιόλι κινείται, ενώ δημιουργείται ουσιαστικά κι ένα all season αξεσουάρ που φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι με κάθε outfit. Όμως το μυστικό του Technicolor Tourbillion κρύβεται κυρίως στις απαλές κινήσεις του. Καθώς αλλάζει συνεχώς φορά, μεταβάλλει την ενέργεια στο σώμα και κατά κάποιο τρόπο σε υπνωτίζει! «Είναι τόσο χαλαρωτικό που προτιμώ να παίζω με αυτό παρά να το φοράω», λέει η ίδια η σχεδιάστριά του. Ήδη το βραχιόλι της έχει μπει στα wishlists των διασημότερων fashion addicts.


source: stylista.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Blake LIVELY!


Ένα από τα πιο "καυτά", "it", μας μιλάει γα τα μυστικά ομορφιάς της ώστε να μοιραστεί μαζί μας λίγη από τη μαγεία της.

1. Η Blake διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και προστατευμένη, επιλέγοντας ενυδατική με χρώμα και αντηλιακή προστασία για το πρόσωπό της. Λατρεύει τη σειρά Hydramax+ της Chanel.

2. Χρησιμοποιεί πάντα την La Mer body cream.

3. Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς ένα καυτό ροζ χρώμα, το καλύτερό της, ένα έντονο ματ χρώμα που διαλέγει για το καλοκαίρι το βρίσκει στο Rouge Volupté no10 by Yves Saint Laurent.







source: dreamingthesea.blogspot.com