Pages

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Miami Beachwear Fashion Week

Πάρε μια δυνατή γεύση από τα hot trends στο swimwear του επόμενου καλοκαιριού!


Με έμφαση στα retro style και pin-up στοιχεία από 50s που αναδεικνύουν τον πιο sexy εαυτό σου με κλασικό αέρα και καθαρές γραμμές, θα θυμίζεις star του παλιού cinema. Σε γενικές γραμμές (αν εξαιρέσεις κάποια καθαρά art κομμάτια για την πασαρέλα) τα μαγιό δεν υπήρξαν ποτέ ομορφότερα και πιο chic! Πολύ μα πολύ χρώμα και εντυπωσιακά details μοιάζουν ειδικά μελετημένα για να κλέβεις την παράσταση στην παραλία. Προετοιμάσου για μοιραία ολόσωμα με σούρες και κοψίματα που αγκαλιάζουν το σώμα καιlaser cut τελειώματα αντί για ραφές σε πολλά brands.
Γενικά είδαμε πως όλες οι εταιρείες έκαναν στροφή στο έντονο χρώμα και την καλή εφαρμογή σε απόλυτα θηλυκές φόρμες, ενώ σχεδόν όλες πρόσθεσαν κάτι από animal prints στις συλλογές τους. Σταθερές αξίες και του χρόνου τα πουά, τα navy ριγέ και τα floral. Να σημειωθεί ότι το mix and match bikini, που μόνες μας έχουμε κάνει κανόνα εδώ και αρκετές σεζόν, ανέβηκε και επισήμως στο catwalk.
Πλέον το beachwear έχει αναχθεί σε καλοκαιρινή fashion κουλτούρα. Ας πούμε πως οι εποχές που το μόνο που χρειαζόσουν ήταν το μαγιό και η πετσέτα και δε σε ένοιαζε τίποτε άλλο από τον ήλιο και τη θάλασσα, άντε και το αγόρι σου, δεν πέθαναν ακόμη…αλλά σε αυτά τα καφτάνιατις παντελόνεςτα παρεότα maxi ημιδιάφανα φορέματα και γενικά τα αξεσουάρ που παρέλασαν στην πασαρέλα του Miami θα είναι δύσκολο να αντισταθούμε. Trendy σαγιονάρες και τσάντες με ιδιαίτερη τεχνοτροπία, πλατύγυρα ψάθινα καπέλα και τιρμπάν σε ασυνήθιστους χρωματικούς συνδυασμούς με τρουκς και στρας είναι μόνο μερικά από τα trends του επόμενου καλοκαιριού.

Ηot καινούριες τάσεις:
• Lingerie style μαγιό με δαντέλα, δίχτυ και σατέν λεπτομέρειες
• Κρόσσια, κόκαλα, ξύλο, φτερά και γενικά ethnic-african style στοιχεία
• Κοσμήματα ενσωματωμένα στο μαγιό με πέτρες και μεταλλικά details
• Παγιέτες, πέρλες και μαργαριτάρια με λάμψη από Old Hollywood• Color blocking γεωμετρικά patterns σε ολόσωμα μαγιό με σούρες, φλούο μονοχρωμίες και εμπριμέ που παραπέμπουν σε ουράνιο τόξο.

Στην beachwear fashion week του Μαϊάμι συμμετείχαν αρκετοί σχεδιαστές και labels διάσημοι από τον χώρο :Cia.Maritima, Diesel, Luxe by Lisa Vogel, Mara Hoffman Swim, Norma Kamali SwimwearWhite Sands Australia κ.ά.
Aν φέτος δεν ήξερες ποιο σχέδιο και ποιο print να πρωτοδιαλέξεις σε μαγιό, του χρόνου θα μπερδευτείς ακόμη περισσότερο, παρότι οι επιθυμίες σου θα είναι πιο ξεκάθαρες από ποτέ! Τι εννοούμε; Απλά θα τα θέλεις όλα!

source: stylista.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου